Få overblik over jeres velfærdsteknologi. Overblikket kan I få på kontoret, i bilen eller ude hos borgeren. Måden, overblikket gives på, er ved påsætning af en sensorenhed på den enkelte velfærdsteknologi. Informationen sendes trådløst tilbage til en central enhed som kan tilgås fra web, tablet eller smartphone.

Hvad laver vi?

Vi påmonterer sensorer på kommunernes velfærdsteknologiapparater som trådløst kan sende data til vores centrale enhed. Målingerne kan personalet anvende til at se brugen af apparaterne, servicebehov og lignende.

Der er mulighed for at konfigurere og sammensætte en sensorpakke der passer til kommunens specifikke behov, altefter om det omhandler skylle-/tørre-toiletter, loftlifte, el-scootere eller lignende.

Endvidere er der mulighed for online at tilpasse både konfigurering af rapporter og hvilke data der prioriteres.Sensor
Toilet
Tromme
Hjul

Hvem er vi?

Joachim Kristensen

Jens Nygaard Jensen

Palle Bro

WelfareTrack består af erfarne folk indenfor velfærdsteknologi, elektronik, softwareudvikling og salg. Tilsammen har vi skabt et nyt produkt der hjælper kommuner, regioner og organisationer med at holde styr på og få informationer omkring deres velfærdsteknologier. Vi har et fokus på brugerne og de borgere hvor vores teknologier bliver installeret. Fokuset på brugerne kan bl.a. ses igennem vores aktive arbejde med at videreudvikle produkterne i tæt samarbejde med kommunerne.

Nogle af vores samarbejdspartnere:

WelfareTech Member

Kontakt WelfareTrack

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe din organisation.

salg@welfaretrack.dk

Telefon: +45 30 48 03 12

Eller følg firmaet bag WelfareTrack: